Het leukste cadeau voor de kraamvisite

Het leukste cadeau voor de kraamvisite

Het meest bijzondere moment voor veel mensen is de geboorte van hun kind! En een bijzonder moment verdient een bijzonder cadeau? En dat geef je met het "Plus" pakket van Tre Generazioni, waar een topwijn gecombineerd wordt met een persoonlijke felicitatie aan de moeder via augmented reality.

Het bijzondere aan Tre Generazioni

Kraamvisites en en vooral standaard cadeaus zijn vaak nogal voorspelbaar. Daarom heeft Tre Generazioni iets bedacht dat echt opvalt. Stel je voor: je geeft een fles wijn, hoog beoordeeld met een ruime 4 op Vivino, en wanneer de nieuwe moeder de bijgeleverde QR-code scant, komt de fles tot leven! Een van de leden van de Tre Generazioni-familie feliciteert haar persoonlijk en brengt een toast uit op de nieuwkomer.

Waarom onze wijncadeaus zo speciaal zijn

In plaats van een zoveelste knuffelbeer of rompertje, geef je iets dat echt blijft hangen. Een gepersonaliseerde wijnfles is niet alleen elegant, maar ook een blijvende herinnering aan het nieuwe hoofdstuk. Daar komt nog bij…de meeste nieuwe moeders mogen na 9 maanden eindelijke weer een wijntje drinken.

Perfect voor elke nieuwe moeder

Of het nu het eerste kindje is of een leuke toevoeging aan een al groeiende familie, een wijnfles met boodschap van Tre Generazioni maakt de gelegenheid nog gedenkwaardiger. En het is natuurlijk een fantastisch excuus voor de ouders om, zodra ze even kunnen ontspannen, te proosten op hun kleine wonder.

 

Bestel de flessenhalslabel voor kraamvisite nu via deze link

0 reacties

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd